Metode de plata

 

Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata online cu card bancar - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

 

Plata online prin cont Paypal - Paypal

Pentru a putea efectua plata prin PayPal, este necesar sa detineti un cont PayPal. Daca inca nu aveti un asemenea cont, va puteti creea unul accesand pagina http://www.paypal.com. Dupa crearea si alimentarea contului, il veti putea utiliza pentru achitarea comenzii efectuate pe site.

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata la sediu

Plata la sediu se efectueaza integral la ridicarea comenzii de la sediul social.