Implicare sociala

Este un lucru firesc astazi ca, in ran­dul oamenilor de afaceri, sa se vorbeasca despre responsabilitatea sociala si rolul civic al companiilor.

Asumarea unor res­pon­sa­bilitati nu doar fata de investitori sau actionari, ci si fata de comunitatile din proximitatea com­pa­niilor si fata de celelalte grupuri impli­ca­te in sau afectate de activitatile acestora a devenit o necesitate.

Se spune ca a face bine trebuie sa fie o satisfactie in sine. Suntem de acord. Insa vrem sa ne asiguram ca prin actiunile noastre aducem  beneficii  pentru societate.

Suntem constienti de responsabilitatile noastre sociale.

Implicarea noastra sociala se concentreaza pe proiecte in domeniul sanatatii care se adreseaza celor mai defavorizate categorii : copii si virstnicii.

Prin sprijin financiar sub forma de donatii in produse si efectuarea de servicii incercam sa ajutam la o mai buna dezvoltare a copiilor, precum si la o viata decenta pentru batrinii nostri.

Ne propunem sa facem viata lor un pic mai buna in fiecare zi!

Implicarea este efectuata in concordanta cu profilul afacerii noastre precum si cu filozofia dupa care ne ghidam

"Sanatatea care se masoara!"

Implicarea noastra se intinde de la dotarea spitalelor de copii cu aparatura medicala pina la sustinerea financiara sau materiala a caselor de batrini.

Iata cateva exemple:

1. Cauza sociala-Sanatate: sponsorizare cu aparatura medicala realizata prin Asociatia Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati In Dificultate “Piticot” cu sediul in Oradea pentru copii defavorizati si cu starea de sanatate precara

2. Cauza sociala-Sanatate: sponsorizare cu aparatura medicala a sectiei de pediatrie a Spitalului de copii Barlad pentru dotarea cu aparatura moderna

3. Cauza sociala: sponsorizare cu alimente pentru batrinii cu Boala Alzheimer aflati in ingrijire la  Casa de batrini Sf. Petru

4. Cauza sociala-Cultura: sponsorizare financiara a Fundatiei ArtMemento pentru sustinerea campaniei "Ajuta-l pe Gelu"