Confidentialitate

 

Politica de Confidentialitate a Site-ului Aparatura Medicala on Line

Nota de informare

Suntem angajati in protejarea vietii private a utilizatorilor nostri. Aceast document ("Politica de Confidentialitate") este destinat pentru a va informa cum colectam, definim si utilizam informatiile furnizate de dumneavoastra.

Aceasta se aplica la informatiile colectate de noi sau furnizate de catre dvs. pe site-ul nostru sau in orice alt mod (de exemplu prin telefon sau un e-mail). Aceasta politica de confidentialitate va este destinata, de asemenea, pentru a va ajuta in luarea deciziilor in cunostinta de cauza atunci cind utilizati site-ul nostru. Va rugam sa acordati citeva minute pentru a citi si intelege politica noastra de confidentialitate.

Politica de Confidentialitate face parte din Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului Aparatura Medicala on Line. Toate informatiile dvs. personale vor fi pastrate si utilizate in conformitate cu legile aplicabile in Romania.

SC RD Office Solutions SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati, respectand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

SC RD Office Solutions SRL este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) cu numarul 22541 din 23 martie 2012.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

SC RD Office Solutions SRL recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro)

Definitiile termenilor

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

  • date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica;

  • prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;

  • stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;

  • date statistice - date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal si care sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;

  • date anonime - date ce nu pot fi asociate cu o persoana;

  • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date personale;

  • operator - orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

  • tert - orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;

  • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca are sau nu calitatea de tert.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Aparatura Medicala on Line

Site-ul Aparatura Medicala on Line este operat de societatea RD Office Solutions, cu sediul in Str. Echinoctiului nr.17, Ilfov, Popesti Leordeni, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/892/2007. Prin completarea formularului de inregistrare de pe Aparatura Medicala on Line , utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Aparatura Medicala on Line in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promotii;

  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Aparatura Medicala on Line si a tertilor cu care Aparatura Medicala on Line are relatii comerciale.

  • Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului Aparatura Medicala on Line si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi.

  • Postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul Aparatura Medicala on Line;

  • Transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Aparatura Medicala on Line, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

La libera alegere, puteti opta sa ne furnizati unele date personale pentru crearea si activarea unui cont valabil si functional pe site-ul Aparatura Medicala on Line , in scopul de a beneficia de serviciile informatice oferite de catre SC RD Office Solutions SRL.
In momentul crearii contului pe site, aveti posibilitatea de a opta pentru servicii privind primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru in nume propriu sau in numele unor terti clienti prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate, pentru a afla daca acestea sunt sau nu prelucrate. De asemenea puteti oricand exercita, in conditiile prevazute de aceeasi lege, un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi. In special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea contului sau anonimizarea datelor.

Stergerea contului nu va avea ca efect si stergerea materialelor de orice fel care au fost transmise in mod public la momentul respectiv.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de SC RD Office Solutions SRL.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail la adresa office@aparaturaonline.com , in scris la sediul social al SC RD Office Solutions SRL din Str. Echinoctiului nr 17, Popesti Leordeni, cod postal 077160, judetul Ilfov, sau pe fax la numarul 0213614433.
In eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile, astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Aparatura Medicala on Line nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, Aparatura Medicala on Line poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de catre Aparatura Medicala on Line se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului Aparatura Medicala on Line , sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de SC RD Office Solutions SRL;

  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati Aparatura Medicala on Line este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.

Cookie-ul consta intr-un fisier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul calculatorului folosit pentru accesarea site-ului. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste fisiere. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dvs. sa va anunte de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Atentie: daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni ale website-ului sa nu poata fi accesate in parametri normali.

Cookie-urile ne confera posibilitatea de recunoastere a sistemului la fiecare vizita pe site-ul Aparatura Medicala on Line . Acest lucru ne ajuta sa va putem furniza mesaje, inclusiv comerciale, adaptate preferintelor dumneavostra, sa compilam date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser pe care il utilizati.

Accesul la datele personale

Urmatoarele date cu caracter personal – nume de utilizator, sex, varsta, locatie - vor fi dezvaluite tertilor utilizatori si vizitatori ai website-ului in masura in care informatiile furnizate sunt reale, prin afisarea lor pe pagina personala ce gazduieste profilului public. Pe langa aceste informatii puteti alege sa faceti publice si alte informatii cum ar fi preferinte personale, prieteni de pe site, fisiere pe care le incarcati pe site. Exceptand informatiile mentionate in prealabil, SC RD Office Solutions SRL nu va dezvalui nici un fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara acordul prealabil al acestora. Putem oferi informatiile Dumneavoastra personale (care au acordul Dumneavoastra de a fi distribuite) afiliatilor nostri, consultantilor, distribuitorilor, comerciantilor si furnizorilor de servicii, cu care colaboram pentru sustinerea si dezvoltarea site-ului.

SC RD Office Solutions SRL poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal, atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si cand toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesara pentru a proteja drepturile si interesele SC RD Office Solutions SRL

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC RD Office Solutions SRL nu incurajeaza declararea datelor nereale, intrucat acestea odata dovedite a fi nereale nu pot beneficia de protectie legala. SC RD Office Solutions SRL nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

SC RD Office Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul Aparatura Medicala on Line

Link-uri externe

Pe website-ul Aparatura Medicala on Line pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC RD Office Solutions SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Politica Anti-Spam

Aparatura Medicala on Line se opune trimiterii de e-mail-uri comerciale nesolicitate si/sau spam. Daca observati sau considerati ca ati primit un e-mail nesolicitat de la noi, va rugam sa ne anuntati printr-un e-mail la office@aparaturaonline.com , pentru a investiga cauza.

Securitatea Informatiei

Accesul la datele Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati SC RD Office Solutions SRL si acelor terti carora le sunt necesare aceste informatii pentru administrarea, optimizarea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

SC RD Office Solutions SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor dvs., prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

Modificari ale Politicii de Confidentialitate

SC RD Office Solutions SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord si va aduce la cunostinta utilizatorilor aceste modificari in cazul in care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Orice modificare intra in vigoare imediat in cazul utilizatorilor nou inregistrati. In cazul utilizatorilor deja inregistrati, modificarile aduse prezentului Acord intra in vigoare in ziua imediat urmatoare publicarii acestora.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa office@aparaturaonline.com. , in scris la sediul social al SC RD Office Solutions SRL din Str. Echinoctiului nr. 17, Popesti Leordeni, cod postal 077160, judetul Ilfov, sau pe fax la numarul 0213614433.

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata la data de 29 Iunie 2014.

  
  

  
  

  

Newsletter

 

Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?







  


  
  
  
   
 
Informatii utile
Intrebari frecvente
Legea comertului electronic I
Legea comertului electronic II
Arhiva newsletter
Feed-uri RSS
Lista neagra
Politica de Cookies
Producatori
 
Cumparaturi
Istoric comenzi
Creaza cont
Cosul meu
Cum cumpar
Metode de plata
Transport si retur
 
Incredere
Termeni si Conditii
Confidentialitate
Politica de utilizare Cookie-uri
Garantie & Service
Marturiile clientilor
ANPC
 
Despre noi
Aparatura Medicala on Line
Opinia dvs. este foarte importanta!
Adreseaza o intrebare
Energia Verde
Implicare sociala
Harta Site
Sitemap
 
 



Viziteaza magazinul Aparatura Medicala On-line pe ShopMania echipamente medicale echipamente medicale
TENSIOMETRU