Poze Tanita RD 545

   
 
Pin It


Tanita RD 545

Pret: 3.300,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Livrare gratuita

Tanita RD 545
Conenctat Pentru Fitness

Analizoarele Tanita utiliziaza tehnologia avansata de analiza a impedantei biometrice (BIA) pentru masuratorile efectuate.
Se trimite, prin intermediul electrozilor de pe platan, un curent electric imperceptibil prin corpul nostru si se masoara modul in care curentii electrici de joasa intensitate strabat corpul uman.
Muschii, grasimea, osul si apa conduc curentul electric in rate diferite. Aceste rate de rezistenta electrica sunt masurate si analizate de analizorul corporal Tanita

Tanita RD 545 merge cu un pas mai departe.
Utilizeaza Tehnologia BIA cu frecventa dubla, tehnologie care era exclusiv pentru modele profesionale.Aceasta tehnologie utilizeaza doua tipuri de curenti electrici, separati, asigurand o precizie si mai mare a masuratorilor efectuate.

Tanita RD 545 proceseaza aceste informatii si combinate cu formule si date cum ar fi sexul, varsta, greutatea, inaltimea ofera, in final, o multitudine de masuratori legate de muschi, grasimi, oase si nivelul de apa din organism.

Tanita RD 545 analizeaza separat compozitia diferitelor segmente corporale (trunchi, maini sau picioare), cu o extrema precizie


bannerTanita RD 545 - Analizor Corporal Segmential

Tanita RD-545 este instrumentul final pentru urmarirea progresului programului dvs. de fitness.
Cu precizie medicala, analizeaza compozitia corpului. Analizarea corporala este facuta segmential, pentru diferite parti ale corpului dvs. Conectandu-se usor la smartphone, va ofera o perspectiva de neegalat asupra starii de sanatate si fitness.
Tanita RD-545 arata o multitudine de masuratori care va ajuta sa tineti evidenta progresului programului de fitness si a starii de sanatate. Fiecare dintre bratele si picioarele dvs, precum si trunchiul sunt analizate separat, oferind o perspectiva asupra echilibrului masei musculare, masei grasoase, masei osoase si a hidratarii corporale.
Tanita RD-545 este echipat cu Bluetooth 4.0; lucru care va permite sa va conenctati cu un smartphone. Puteti utiliza gratuit aplicatia "My Tanita" sau aplicatii similare cum ar fi Google Fit sau Apple Health , pentru a vizualiza datele, pentru a vedea grafice clare si utile, pentru a urmari obiectivele si pentru a va monitoriza progresul programului de fitness.
Tanita RD-545 este conceput pentru utilizare la domiciliu.
Aplicatia "My Tanita" este compatibila cu Android 5.0 si versiunile ulterioare, iOS 9.0 si versiunile ulterioare.


Tanita BC 730 este disponibil in 3 variante coloristice.
Alegeti varianta care vi se potriveste!
Tanita BC 730 poate salva profilul pentru mai multi utilizatori.
Astfel, membrii familiei dvs. pot urmari starea lor de sanatate.
Tanita BC 730 este disponibil in 3 variante coloristice.
Alegeti varianta care vi se potriveste!


Masoara si Analizeaza!
Informeaza-te!


Ecran Tactil
Greutate de Cantarire Max-200 Kg
Memorie 4 Utilizatori
Recunoastere Automata
Tehnologie BlueTooth
Conectare la SmartPhone


banner


banner
+40 732 988 900 - Comenzi telefoniceDetalii produs


Categorie: Analizoare Corporale

Greutate produs: 2 kg.


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?  

  

Tag-uri