Termenii si conditiile de utilizare

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro).

Informatii generale

Site-ul Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) este operat de catre societatea comerciala RD Office Solutions Srl, cu sediul in Echinoctiului 17, Ilfov, Popesti Leordeni, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/892/2007, CUI/CIF RO 21449917, Capital Social : 500 RON. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Continutul site-ului aparaturamedicalaonline.ro  (reprezentand texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea RD Office Solutions SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul RD Office Solutions SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. RD Office Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Comercializarea produselor

Produsele comercializate prin intermediul www.aparaturamedicalaonline.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Sc RD Office Solutions Srl isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului sau furnizorului. Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR si de ofertele furnizorilor. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Aparatura Medicala on Line in momentul confirmarii comenzii.

Produsele se pot plati ramburs, la livrare, cu card sau prin transfer bancar, in functie de preferintele clientului. Produsele se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat rapid sau posta , in maxim 5 - 7 zile lucratoare. Costul transportului este de minim 10 lei TVA inclus si creste in functie de greutatea coletului sau a modului de livrare, reprezentand tariful de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor. Sc RD Office Solutions Srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Sc RD Office Solutions Srl care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Sc RD Office Solutions Srl catre orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre RD Office Solutions SRL de la clientul respectiv. Produsele sunt insotite de catre certificatul de garantie si nota de conformitate, acte necesare pentru a beneficia de garantie, alaturi de factura fiscala.

Rugam cumparatorul sa se informeze despre produse sau orice alte probleme ÎNAINTE de a solicita o comanda. Mesajele primite pe formularul de contact  vor primi raspuns in maxim 2 zile lucratoare.

Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi facuti responsabili pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site sau produse la care nu oferim nici o garantie, expresa sau implicita. Nu garantam si nici nu vom putea fi considerati responsabili in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, nu raspundem si nici nu vom putea fi considerati responsabili pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Nu vom putea fi considerati responsabili in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele sigilate, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Sc RD Office Solutions SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Sc RD Office Solutions Srl     sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 Clientul (persoana fizica) poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris la adresa de email office@aparaturaonline.com sau prin fax la numarul 021/3614433, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile. Cheltuielile directe legate de returnarea produsului cad in sarcina consumatorului. Returnarea sumei/ sumelor platite de consummator se face conform legii, in termen de maxim 30 zile lucratoare, in contul bancar indicat de catre consumator pentru virarea banilor. Nu se pot returna produsele executate dupa specificatiile consumatorului, produse personalizate sau care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau se pot degrada ori deteriora rapid.De asemenea nu pot fi returnate produsele care au caracter de consumabil a unui dispozitiv medical daca acestea au fost desigilate (teste de glicemie, etc)

Produsele care sunt livrate direct clientilor prin personal propriu precum si produsele ridicate de la sediul Sc RD Office Solutions Srl nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi verificate, vizualizate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OG 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Sc RD Office Solutions Srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata se va vira in contul clientului, comunicat in scris in notificarea transmisa prin care isi exprima dorinta de returnare a produselor. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, lipsa accesorii etc.

Neridicarea coletelor comandate

Intentia noastra este sa livram prompt și sigur produse de buna calitate; articolele electrice sunt verificate tehnic înainte de trimitere iar ambalajul este adecvat transportului prin posta/curier.

În cazul în care coletul expediat corect, la adresa completata de client, nu va fi ridicat, clientul care a efectuat comanda va prelua costul livrarii  (dus,stationare, întors, procesarea comenzii) precum si  costurile ptr. avocatul firmei care emite SOMATIA -inclusiv expedierea acesteia, fiind notificat in acest sens.

Ne rezervam dreptul de a inscrie in Lista Neagra a magazinului toti clientii care nu dau dovada de seriozitate in relatie cu Sc RD Office Solutions Srl si pentru care nu mai acceptam plata in sistem ramburs.

ÎN CAZUL NERIDICARII  COLETULUI  CU PRODUSELE COMANDATE, CUMPARATORUL VA ACHITA SUMA RESPECTIVA care reprezinta transportul dus-întors, depozitarea și ambalarea coletului  - o factura în acest sens va fi emisa și directionata catre clientului respectiv. În cazul ca suma nu va fi achitata în curs de 30 zile de la primirea somatiei de plata ne rezervam dreptul de a însarcina firma de recuperare creante persoane fizice sau juridice cu care avem contract cu recuperarea în Instanta a sumei respective inclusiv penalitatile conform legii.

Daca dupa efectuarea comenzii si primirea confirmarii de primire si livrare a comenzii, cumparatorul doreste anularea comenzii aceasta se poate face in conditiile in care coletul nu a fost trimis, printr-un mail informativ in maxim 24 de ore de la primirea mail-ului de confirmare, iar daca coletul a fost deja trimis prin Posta Romana sau Curierat, taxele de transport tur/retur vor fi suportate integral de catre cumparator.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). 

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 Utilizatorii care viziteaza site-ul aparaturamedicalaonline.ro  pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Sc RD Office Solutions Srl. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.Sc RD Office Solutions Srl. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Sc RD Office Solutions Srl.si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.aparaturamedicalaonline.ro, inclusiv continutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin Sc RD Office Solutions Srl. Prezentul contract nu reprezinta un contract de licentiere sau utilizare a acestor opere pentru FURNIZOR. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor prinvind continutul www.aparaturamedicalaonline.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail office@aparaturaonline.com  sau pe fax, la numarul 021/3614433.

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului aparaturamedicalaonline.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Va puteti oricand dezabona de la mesajele trimise urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Sc RD Office Solutions Srl isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Sc RD Office Solutions Srl are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul www. aparaturamedicalaonline.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre Sc RD Office Solutions Srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, comunicate, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Sc RD Office Solutions Srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele (lista nu este exhaustiva):

  • confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • incetarea prelucrarii datelor personale;
  • incetarea expedierii de mesaje promotionale.

 

Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@aparaturaonline.com sau prin posta, la adresa: Str. Echinoctiului nr.17, Popesti Leordeni, Ilfov sau OP.61,CP 21, Bucuresti.

Administratorul Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aparaturaonline.com

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Aparatura Medicala on Line (aparaturamedicalaonline.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului/produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aparaturaonline.com

Pentru orice problema care nu poate fi clarificata sau rezolvata cu reprezentantul Aparatura Medicala On Line.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastra puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Gherman Radu,tel: 0732 988 900, e-mail: office@aparaturaonline.com

 

Prezentul document privind Termenii si Conditii de utilizare fost actualizat la data de 22 Februarie  2012.