Transport si retur

 

Livrare si taxe
 
Produsele se pot plati ramburs, la livrare, cu card sau prin transfer bancar, in functie de preferintele clientului. Produsele se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat rapid sau posta , in maxim 5 - 7 zile lucratoare(in medie 2 - 3 zile lucratoare). Costul transportului este de minim 10 lei TVA inclus si creste in functie de greutatea coletului sau a modului de livrare, reprezentand tariful de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor.
Firmele pe care le folosim pentru transport si livrare sunt :

 

1. Fan Courier Express
- livrarea se face de luni pina simbata la adresa mentionata pentru livrare
- tarif standard este de 20 lei (TVA inclus) contravaloarea inregistrarii coletului, asigurare si livrare la adresa indicata si poate creste in functie de greutatea comenzii si valoarea rambursului
- se poate livra in aprox. 2000 localitati (lista localitati)

 

2. Urgent Curier
- livrarea se face de luni pina simbata la adresa mentionata pentru livrare
- tarif standard este de 20 lei (TVA inclus) reprezentind contravaloarea inregistrarii coletului, asigurare si livrare la adresa indicata si poate creste in functie de greutatea comenzii cu 1leu/kg
- se poate livra in aprox. 5000 localitati (lista localitati)

 

3. Posta Romana
- livrarea se face de luni pina vineri la oficiul postal de care apartine adresa de livrare
- tarif standard este de 10 lei (TVA inclus) reprezentind contravaloarea inregistrarii coletului, asigurare si livrare la oficiul postal de care apartine adresa de livrare si poate creste in functie de greutatea comenzii si valoarea rambursului
- se poate livra in toate localitatile

 

4. Livrare Bucuresti

- livrarea se face de luni pina simbata la adresa mentionata pentru livrare
- tarif standard este de 10 lei (TVA inclus) reprezentind contravaloarea inregistrarii coletului, asigurare si livrare la adresa indicata si poate creste in functie de greutatea comenzii cu 1leu/kg
- se livreaza printr-o firma de curierat agreata de dvs.
 

Retur colet

Intentia noastra este sa livram prompt și sigur produse de buna calitate; articolele electrice sunt verificate tehnic înainte de trimitere iar ambalajul este adecvat transportului prin posta/curier.

În cazul în care coletul expediat corect, la adresa completata de client, nu va fi ridicat, clientul care a efectuat comanda va prelua costul livrarii  (dus,stationare, întors, procesarea comenzii) precum si  costurile ptr. avocatul firmei care emite SOMATIA -inclusiv expedierea acesteia, fiind notificat in acest sens.

Ne rezervam dreptul de a inscrie in Lista Neagra a magazinului toti clientii care nu dau dovada de seriozitate in relatie cu Sc RD Office Solutions Srl si pentru care nu mai acceptam plata in sistem ramburs.

ÎN CAZUL NERIDICARII  COLETULUI  CU PRODUSELE COMANDATE, CUMPARATORUL VA ACHITA SUMA RESPECTIVA care reprezinta transportul dus-întors, depozitarea și ambalarea coletului  - o factura în acest sens va fi emisa și directionata catre clientului respectiv. În cazul ca suma nu va fi achitata în curs de 30 zile de la primirea somatiei de plata ne rezervam dreptul de a însarcina firma de recuperare creante persoane fizice sau juridice cu care avem contract cu recuperarea în Instanta a sumei respective inclusiv penalitatile conform legii.

Daca dupa efectuarea comenzii si primirea confirmarii de primire si livrare a comenzii, cumparatorul doreste anularea comenzii aceasta se poate face in conditiile in care coletul nu a fost trimis, printr-un mail informativ in maxim 24 de ore de la primirea mail-ului de confirmare, iar daca coletul a fost deja trimis prin Posta Romana sau Curierat, taxele de transport tur/retur vor fi suportate integral de catre cumparator.